Maak kennis met van den Heuvel Kitwerken

Danny van den Heuvel
Danny van den HeuvelKitapplicateur
Al ruim 10 jaar werkzaam als professioneel Kitapplicateur. In het bezit van het VCA vol certificaat en diploma’s voor in de bouw, hoogwerker en materialen/gereedschappen.

Waterdichte garantie voor kwaliteit

Van den Heuvel Kitwerken is specialist in voegafdichting inzetbaar in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

De werkzaamheden vinden plaats in de woningbouw, utiliteit en industrie.

Wij pakken ieder project grondig, netjes en vakkundig aan. Het werk wordt door een zorgvuldig gepland schema uitgevoerd. U wordt op de hoogte gehouden van de werkzaamheden door regelmatige communicatie.

Er wordt door ons gebruik gemaakt van uitsluitend kwaliteitsproducten, u krijgt daardoor  een mooi en duurzaam resultaat met een lange levensduur.

0%
Kwaliteit
0%
Vakkundig
0%
Professionaliteit
0%
Waterdicht

Hotelketens

Van den Heuvel Kitwerken heeft zich gevestigd als een van de grootste en prestigieuze aanbieders van Kitapplicatie gerichte diensten voor hotelketens. Wij hebben onze werkzaamheden naar tevredenheid afgerond bij de hotelketens Hotel La Reine Eindhoven, Hotel V The Lobby Amsterdam, Kurhaus Scheveningen, Marriott Hotel Amsterdam en NH Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam.

Onze relaties

Wij zijn te vinden voor onze klanten in heel Nederland en België en werken voor particulieren, vve verenigingen, bouwbedrijven en hotelketens.

Voor veel klanten werken we al langere tijd. Het bewijs van vakkundig kitwerk. Wij hebben de nodige ervaring plus kennis welke we steeds blijven verbeteren. Daardoor bent u als klant altijd verzekerd bent van een verhouding van goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Lekkage en waterschade, wat is verzekerd

Veel lekkages in badkamers ontstaan door slechte kitnaden of kapotte voegen. Deze schades worden door verzekeraars volledig uitgesloten. Dit geldt zowel voor het vervangen van het kit- en voegwerk, als de gevolgschade. De reden van een goede afdichting in de badkamer is een verantwoordelijkheid van de verzekerde zelf.

VCA Gecertificeerd

Wij zijn VCA opgeleide kitapplicateurs en zijn zich bewust van hun taken. Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Welzijn zijn waarden die van belang zijn in onze organisatie om zo een goede prettige werkomgeving te waarborgen.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend bij ons aan